Comentariul Săptămânii: Ediția 3

multumesc-pentru-comentariiDupă cum ați observat, această serie de articole nu are o dată fixată deoarece trag mereu de timp poate-poate vine un comentariu ce merită premiat în această „rubrică”. Așa s-a întâmplat acum, cele mai bune comentarii le-am primit ieri când nu eram tocmai în apele mele. Fiind pentru prima oară pe acest blog, TinaC (că despre ea este vorba) mi-a lăsat câteva comentarii de apreciat, comentarii care dau de gândit, comentarii care îmi plac foarte mult, exact ce caut pentru Comentariul Săptămânii.

Comentariul trimis de TinaC la articolul de ieri, intitulat Melancolie este:

Acum e școală și acasă, dar să vezi cum va fi când se schimbă școala cu munca. O să-ți dorești să dai timpul înapoi pentru a mai avea parte de momentele astea de melancolie pe care le ai acum. Timpul, de prea multe ori trece fără să își pună amprenta și să lase urme.
Încearcă să trăiești prezentul așa cum e (fără verdeață și căldură) pentru că viitorul vine indiferent de ce am face sau am alege. E iremediabil.


Mi-a mai plăcut un comentariu primit săptămâna aceasta, de la aceeași domnișoară, TinaC:

Pentru că mâine e un nou început, așa cum e în fiecare zi. Mâine vei fi un alt „tu” deși ești mereu același. Stările astea sunt și ele trecătoare, așa cum sunt și orele care se scurg fără oprire.

Mi-a promis că o să revină pe blogul meu în fiecare zi, după modul cum scrie pare a fi de încredere. Felicitări Tina! Pe Tina o puteți găsi pe acest site (link).

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.