Comentariul Săptămânii: Ediția 10

multumesc-pentru-comentariiDe pe 20 aprilie nu am mai postat nimic în această rubrică. Comentariul primit acum câteva minute de la TinaC, cea mai lăudată comentatoare de pe blogul meu în această serie de articole, mă face să le mulțumesc iar săptămânal comentatorilor și să aleg dintre răspunsuri unul care-mi atrage atenția în mod deosebit.

Deci, plecăm la drum cu un nou sezon din această rubrică, dacă se poate spune așa.

Ediția 10 este câștigată de TinaC. Am ales comentariul ei pentru această ediție pentru că m-a motivat să scriu din nou aici. Comentariul a fost lăsat la articolul „Bloggeri care au renunțat” și sună astfel:

Probabil că mulți dintre cei la care te referi nu au fost prea interesați de acest fenomen numit „blog”. Unii și-au făcut blog din curiozitate nefiind prea „stresați” de el. Sunt alții care dacă și-ar pierde blogul în orice moment (mă refer la articole) nu ar fi nimic. Au început o treabă și au lăsat-o așa, neterminată. Ăștia de au renunțat sunt niște nepăsători. Eu cel puțin așa îi consider, fără să fie considerată o jignire.
Dacă vrei să faci ceva și chiar îți dorești, nu renunți pe drum.
Eu nu mă încadrez în categoria asta, pentru că sunt în mediul ăsta de 3 ani și ceva. Nu doar timpul e de vină. E și voința. Anul trecut mi-am propus să scriu zilnic (deși de multe ori nici nu aveam prea mult timp) și am făcut-o. Anul ăsta mi-am cam pierdut din voință dar nu am renunțat, chiar dacă scriu mai puțin. În fine, fiecare are alegerile lui. Până la urmă nu toți au aceeași viziune despre ceea ce înseamnă scrisul pe un blog.

Felicitări TinaC! Mulțumesc tuturor celor care au trecut pe acest blog, dar le mulțumesc în mod special celor care au trecut pe acest blog și au și lăsat să se vadă asta printr-un comentariu.

De dragul „vremurilor bune”, o să revin și cu seria de articole „O imagine în fiecare zi”.

Un comentariu

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.