AlexScrie.Ro
clan romanesc clash of clans

Clan Românesc de Clash of Clans

clan romanesc clash of clansVă spuneam în articolul precedent despre jocul Clash of Clans, un super joc pe care l-am descoperit zilele trecute fiindu-mi recomandat de un prieten. Mi-am dat seama că devin dependent, ușor, dar sigur, de acest joc. Îmi place prea mult, chiar dacă știu că builderii mei sunt la treabă, tot intru să mai verific baza și să mai farmez puțin.

Jocul este cu atât mai frumos cu cât ești într-un clan. Eu sunt în clanul „Corvineștii” care are un total de puncte de 13339 trofee și 42 de war-uri câștigate (asta în momentul scrierii articolului). Suntem 29 de membrii, toți români de treabă. Chiar dacă sunt cel mai mic din acest clan, nu am fost luat peste picior și nici ținta glumelor celor mari. Elita clanului încearcă să îi învețe pe noii veniți mai multe lucruri importante și interesante despre acest joc. Acum suntem în căutare de membrii cu TH8 sau mai mare, suntem foarte activi în war și donăm.

Dacă sunteți în căutarea unui clan de Clash of Clans în care să joci alături de alți români care în timp îți vor deveni prieteni foarte buni, merită să încercați să jucați alături de noi.

De când sunt în acest clan, nu mi s-a întâmplat niciodată să cer ajutorul celorlalți membrii și să nu-mi fie dat. Și încă un aspect interesant, sunt membrii din clan online în fiecare moment al zilei. Obișnuiesc să mă culc la ore târzii și mi se întâmplă să nu am cu cine discuta dintre prietenii mei, dar mereu îmi găsesc un partener de discuție din clanul românesc de Clash of Clans Corvineștii.

Ca fiecare jucător de Clash of Clans, sunt sigur că sunteți în căutarea unui clan bun care vă oferă suport și stabilitate, Corvineștii vă ofertă asta.

Vă aștept în clanul nostru, mi-ar face plăcere să văd în chat-ul clanului membrii care spun că au aflat de Corvineștii de pe AlexScrie.ro.

comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Cautam oameni pentru clanul invictusromania. Clanul este la inceput. Daca vrei sa cresti impreuna cu noi te asteptam.elder si co se pot acorda usor pentru un minim de efort. Have fun;)

 • Salut – articolul cred ca ne reprezinta pe toti. Clanul Nitro (clan tag #2QRGRUVC) este creeat din 2013. Suntem f buni la war si suntem toti adulti. Mergeti pe site inainte sa aplicati pentru a vedea ce conditii avem ptr membership (tintim calitate nu cantitate). Clash ON!

 • Salut, hai in OnlyRo clan romanesc clan serios se doneaza ce se cere war odata la 2/3 zile. Va asteptam

 • Va asteptam in Valcea Titans clanul este in curs de dezvoltare. Aceptam membrii de orice lvl si in numar cat mai mare ! Multumim

 • RomanianChamps ☆ e clanul meu sau academie RomanianLegend ☆. .eu sunt th 10 max defense.clan de 6 .va astept bafta

 • Salut, cautam oameni pt WAR ! th7 th8 th9 si th10, daca aveti trupe competitive pt war, atunci va invit in RomaniaClashers. Avem o medie ridicata de varsta, donam pt war, si dam sfaturi unde ne duce capul !

 • Imi pare rau ca fac publicitate la postul tau, dar recent mi-am deschis si eu un clan romanesc pe nume „RomanianAngels” ,nu pentru moment nu pot sa fac războaie pentru ca nu am membri. Eu sunt Th9 nivel 97, asa ca pentru toti cei interesati accept pe orișicine care putin bun simt si nu caute sa profite. Va mulțumesc si o zi buna.

 • Vreti un clan prietenos si intelegator.. veniti in CEI MAI BUNI RO free elder si co pe incredere donam bine clanu e de lvl 4 si facem war.. reguli simple va asteptam

 • Daca vreti un adevarat clan veniti in clanul The Scorpyon ? Recrutam membri ( bonus elder donatii 100 % war 2 ori pe saptamana Clanu nou infintat de Noname_HD !!!

 • Dacă nu ai ce sa faci si prin absurd tot ai încerca(nu vad ce te-ar motiva) atunci intra pe Bihor ( #LUGP2VYU).
  Merci anticipat ?

 • veniti si incercati in clanul romanesc GUARDIAN BATTLE , unlimited donatii si sanse de a fi promovat . Este un clan de lelel 7 si max donatii. Bafta

 • Sal, hai in OnlyRO clan romanesc de level 5 castigam war dupa war se doneaza dragoni. hai si tu te asteptam 🙂

 • Clanul Traznitii<3 cauta playeri activi, pt a face un joc cat mai placut impreuna. Avem si grup pe watsapp unde comunicam și ținem legatura cu tot ce este nevoie,donatii ,atacuri,etc.Vă așteptam alături de noi

 • Am nevoie de membrii in clan , numele clanului e CocaCola. Cu nationalitate romana , suntem 10 si donam mult , avem reguli stricte si daca sunteti interesati puteti veni.

 • Va aștept la mine in clan.un clan făcut nou.clanul de numește Romania.si leader clau.

arhivă

%d blogeri au apreciat: