Clan Românesc de Clash of Clans

clan romanesc clash of clansVă spuneam în articolul precedent despre jocul Clash of Clans, un super joc pe care l-am descoperit zilele trecute fiindu-mi recomandat de un prieten. Mi-am dat seama că devin dependent, ușor, dar sigur, de acest joc. Îmi place prea mult, chiar dacă știu că builderii mei sunt la treabă, tot intru să mai verific baza și să mai farmez puțin.

Jocul este cu atât mai frumos cu cât ești într-un clan. Eu sunt în clanul „Corvineștii” care are un total de puncte de 13339 trofee și 42 de war-uri câștigate (asta în momentul scrierii articolului). Suntem 29 de membrii, toți români de treabă. Chiar dacă sunt cel mai mic din acest clan, nu am fost luat peste picior și nici ținta glumelor celor mari. Elita clanului încearcă să îi învețe pe noii veniți mai multe lucruri importante și interesante despre acest joc. Acum suntem în căutare de membrii cu TH8 sau mai mare, suntem foarte activi în war și donăm.

Dacă sunteți în căutarea unui clan de Clash of Clans în care să joci alături de alți români care în timp îți vor deveni prieteni foarte buni, merită să încercați să jucați alături de noi.

De când sunt în acest clan, nu mi s-a întâmplat niciodată să cer ajutorul celorlalți membrii și să nu-mi fie dat. Și încă un aspect interesant, sunt membrii din clan online în fiecare moment al zilei. Obișnuiesc să mă culc la ore târzii și mi se întâmplă să nu am cu cine discuta dintre prietenii mei, dar mereu îmi găsesc un partener de discuție din clanul românesc de Clash of Clans Corvineștii.

Ca fiecare jucător de Clash of Clans, sunt sigur că sunteți în căutarea unui clan bun care vă oferă suport și stabilitate, Corvineștii vă ofertă asta.

Vă aștept în clanul nostru, mi-ar face plăcere să văd în chat-ul clanului membrii care spun că au aflat de Corvineștii de pe AlexScrie.ro.

34 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.