AlexScrie.Ro

Cine este Radu Banciu?

Radu Banciu și-a găsit să o critice dur pe Simona Halep. Cap de Porc spune despre românca de pe locul 3 din tenisul feminin că nu are nimic special, nu este nici frumoasă, nici talentată, ci este doar o țărancă.

Sluga lui TB, jegul de la B1, cel mai prost jurnalist și singurul român pe care nu-l poți înțelege fără subtitrare a mai criticat și performanțele lui Gică Hagi și Popescu.

Oare cum se găsesc mereu cei mai proști să-i comenteze pe cei mai buni? Cum să le pui la îndoială valoarea sportivilor amintiți mai sus?

radu-banciu

comentarii

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • „Nu este nici CEA mai frumoasa, nici CEA mai desteapta” – si nu e asa? Si chiar daca n-ar fi asa, e parerea omului. De ce mama ma-sii trebuie cu totii sa lingem in cur poporul roman de hoti si spagari?! Daca Banciu ar fi spus (cum a si spus) despre Stoichikov ca e un cretin (cum si este), patriotii romani i-ar fi dat cu totii dreptate, ca Stoichkov nu e de-al nostru. Nu e vorba despre Halep sau Hagi, e vorba despre micimea romanilor, care se agata ca jegul de performantele unei fete care, intamplator, e romanca, pentru a se simti mai importanti. Nu sunt(em)!

    Popescu e la puscarie pentru ca a furat statul roman, iar Hagi e un prost patentat, mare blatist in liga intai. Lasati-o mai moale, cu marile valorile nationale. Popescu si Hagi au facut ce le-a placut, au primit multi bani pentru asta. Sa avem putina demintate, ce mama dracului, si sa nu ne inchinam in fata lor. Daca tragem linie, viata noastra n-a devenit mai buna ca Hagi si Popescu au fost mari fotbalisti. Au fost mari pentru ei, asta nu inteleg vitele cu pulsatii patriotarde. Dar si acolo, in performanta sportiva, cu ce drept ii interzice cineva unui roman sa-i iubeasca mai mult pe Maradona sau Baggio decat pe Hagi si Popescu?!

    • defapt, este vorba despre respectul pe care TREBUIE sa-l avem pentru acesti sportivi, pentru ca ei au facut ceva pentru tara noastra, iar, tu, eu, Banciu, noi nu am facut 🙂

arhivă

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.