Centru de Cafea – Pasionatii de cafea gasesc tot ce-si doresc intr-un singur loc

Majoritatea adultilor nu pot functiona fara o ceasca de cafea care sa le dea un boost de energie dimineata. Cand aud de la un om ca nu consuma cafea, se uita la el ca si cum ar fi unicorn. Dar pana la urma cei ce adora aceasta licoare magica, aromata, nu o beau numai pentru a se trezi, ci este o experienta senzoriala, atat pentru papilele gustative, cat si pentru serotonina produsa, ce poate aduce un zambet pe buze chiar si celui mai bosumflat om ce se trezeste la 7 dimineata. La Centru de Cafea gasesti mai mult decat boabe si aparate profesionale, gasesti o echipa ce te ajuta cap coada cu tot ce este necesar in procesul obtinerii cafelei ideale.

De ce sa alegi Centru de Cafea

Avand sediul in Suceava, echipa de la Centru de Cafea intampina clientii cu boabe de o aroma intensa, robusta, cu aparate si espressoare profesionale si chiar cu service autorizat pentru repararea acestora. Daca achizitonezi un aparat de aici stii ca orice defectiune ar aparea vreodata, fie ea de natura mecanica sau electrica, Centru de Cafea este locul unde sa il aduci. Acestia inlocuiesc piesele defecte cu altele originale, in functie de modelul aparatului si repara la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Cand comanzi un aparat de pe net nu prea ai garantia ca vine intreg sau ca cel ce ti l-a vandut ti-l va repara vreodata. Plus ca apare inconvenienta faptului ca trebuie sa il trimiti prin curier si sa astepti pana iti este returnat. Clientii acestui centru primesc chiar si reduceri substantiale fata de pretul de lista al aparatelor. In aceasta perioada este prioritate la service si mentenanta pentru aparate de cafea.

Ce mai gasesti aici

Asadar, aici regasesti service si mentenanta specializata, consumabile de calitate, dar Centru de Cafea nu se opreste aici. Acest loc este si Prajitorie de Cafea si tot aici sunt reglate aparatele, pentru ca macinatura conteaza extrem de mult atunci cand vrei sa obtii o cafea excelenta, cremoasa, de un gust desavarsit.

Pe site-ul oficial cafeaplus.ro poti revedea in catalog sortimente felurite de cafea, ceai, aparate profesionale, consumabile si piese de schimb. Cu doar cateva click-uri poti comanda acasa sau la birou tot ce iti trebuie pentru a te imbarca intr-o experienta complet noua a cafelei realizate la un cu totul alt nivel. Au acoperire nationala, livrarea se face in 1-2 zile si produsele sunt verificate atent inainte de a fi livrate.

Intra si tu pe www.cafeaplus.ro sa descoperi cum se face o cafea nu buna, ci excelenta.

Contact:

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.