Ce te face să continui ca blogger?

futureUneori îți vine să lași totul baltă, te gândești pentru ce îți „pierzi” timpul tastând texte pe care tu le consideri ok, dar nu sunt apreciate la adevărata lor valoare. Acele texte te fac mai bun. Scrisul este o artă pe care începi să o iubești din ce în ce mai mult având un blog.

Mă motivez când primesc mesaje în care oamenii îmi spun că mă apreciază pentru munca depusă pe acest blog. Este cel mai frumos sentiment pe care un blogger la început de drum îl poate avea. Deși scriu pe blogul de câțiva ani, încă mă consider începător. Tehnologia evoluează, blogurile cresc și devin din ce în ce mai bune, din ce în ce mai citite și din ce în ce mai monetizate. Și dacă tot am adus vorba și de profit, trebuie să recunoaștem, fiecare dintre noi, că banii sunt un factor important când vine vorba de continuitate. Dacă după doi ani de zile nu câștigi măcar cât ai investit în blogurile sau blogul tău înseamnă că nu faci ceva bine sau că nu vrei să le monetizezi, clar este că ai primit oferte, mai mult sau mai puțin avantajoase.

Îmi place când unele persoane care au dat peste bloguri și li se pare ceva interesant îmi cer părerea. De cele mai multe ori îmi este rușine să le dau sfaturi, nu mă consider expert, așa că le spun cum am făcut eu de am ajuns unde sunt (nu foarte sus, dar nici la pământ).

Nu cred că aș putea sta fără blog mai mult de 1-2 luni. Sunt lucruri care mă stârnesc, care îmi plac sau care nu, dar simt dese ori nevoia de a spune câte ceva despre ele. Vreau să-mi împărtășesc părerea cu alți oameni, vreau să fiu criticat sau apreciat. De asta am blog.

Pe tine ce te face să continui ca blogger?

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.