Ce Am Făcut În Vacanță

6-Effective-Ways-to-Write-a-Boring-Headline3Am luat o mică pauză zilele astea, am ales să stau mai mult pe afară și să mă bucur de vacanță și de vreme bună. Apropo de vacanță, nu a fost tocmai cum îmi imaginam eu, a fost scurtă și plictisitoare. Am ales să ies mai mult cu prietenii și să nu fac ceea ce făceam în fiecare vacanță (să joc numai fotbal).

Tot în această vacanță m-am apucat de încă un joc pe FaceBook, se numește Top Eleven. Îmi place atât de mult încât mi-am descărcat aplicația și pe telefonul mobil, să mă pot conecta și de la școală când am meciuri. Am făcut acest lucru scanând codul de pe FaceBook, cred că se numește cod de bare QR, sper să nu mă înșel.

Pe blog am deschis un nou proiect, se numește „O imagine în fiecare zi” și a fost bine primit pe acest blog de voi, am tras această concluzie din comentariile primite și din mailurile cu poze pentru această rubrică.

Mâine începe școala ca în două săptămâni să luăm vacanță. Ca un obiectiv pentru ce a mai rămas din școală (știți, eu îmi fixez obiective mereu) aș vrea să-mi ridic mediile. Deja îmi miroase a vară, m-am relaxat prea mult în ultimul timp și trebuie să trec din nou la muncă, atât în online cât și în offline (școala).

2 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.