La cine apelezi pentru servicii funerare? (P)

Îmi vine tot mai greu să abordez astfel de discuții pe blog pentru că nu sunt chiar cele mai comode și nu mi-aș mai dori să scriu ceva impus, ci doar ceea ce-mi place sau ce-mi provoacă anumite emoții, dar încă nu am niciun susținător pe Patreon (butonul din dreapta acestui articol) și fonduri pentru a întreține această muncă nu sunt din alte părți. Așadar, vom vorbi astăzi despre cele mai ciudate momente de viață, dureroase și pline de negru.

Fie că vrem sau nu, trecem toți printr-un astfel de moment și cel mai greu este să ne găsim puterea necesară pentru a da înainte. Sunt o mulțime de lucruri de organizat și cineva trebuie să fie suficient de lucid, pe lângă durerea provocată de respectivul eveniment, ca să pună la punct toate detaliile. Pentru că nu suntem anunțați când cineva drag se stinge, avem nevoie de soluții care să nu necesite foarte mult timp și care să se potrivească nevoilor noastre.

S-au răspândit peste tot firmele pentru servicii funerare și avem de unde alege, important acum este, ca la fiecare serviciu de care avem nevoie la un moment dat, să alegem calitatea și un pachet cât mai complet pentru a nu irosi foarte mult timp în foarte multe direcții. Iar o soluție completă în servicii funerare non-stop sunt cei de la Adysim. Fiind niște experți care au tot lucrat în această formulă de foarte mulți ani, aceștia pot oferi serviciile de care avem nevoie în cele mai tragice momente din viața noastră. De la sicrie și coroane până la transport și parastas, toată gama de servicii sunt disponibile clienților din București și Ilfov pentru 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Fiind din afara familiei și gestionând problemele cu profesionalism, putem evita anumite neplăceri din timpul evenimentului tragic la niște prețuri rezonabile. De aceea, sfatul general ar fi să plătim pentru aceste servicii spre o firmă cu experiență și care oferă încredere și profesionalism, chiar dacă suntem trecuți prin mai multe astfel de neplăceri și credem că putem organiza singuri totul.

Eu sunt un tip foarte emotiv și nu aș putea gestiona niciodată un astfel de eveniment. Deși mă cred priceput la organizarea de evenimente pentru că am făcut asta timp de 4 ani de zile în cadrul studenției, unde am avut plăcerea de a fi coordonat de proiecte de tot felul, proiecte în care am colaborat cu zeci de instituții și parteneri privați care au fost de fiecare dată mulțumiți de munca mea și a echipei mele, m-aș arăta depășit de situația aceasta mai ales dacă ar fi vorba despre o persoană dragă mie. Prea multă durere pe care să o controlez și să fiu concentrat pe serviciile de care am nevoie, prea multe lucruri mici pe care nu trebuie să le scapi din vedere chiar dacă inima și gândul îți plâng, prea multe persoane îndurerate care sunt prezente acolo pentru a rămâne mereu pe poziții.

Consider că astfel de servicii ar trebui oferite de o firmă profesionistă și cu multă experiență, care să nu aibă legătură cu familia îndurerată și care să trateze totul ca un job făcut profesional, nu cu emoții și durere.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.