Abia aștept să devin șofer

Am scris în mai multe rânduri pasiunea mea pentru mașini. Îmi doresc de când mă știu să mă văd la volanul unei mașini, îmi place foarte mult să conduc și abia aștept să fiu șofer cu acte în regulă, dar asta mai durează, este unul dintre obiectivele din vara anului 2015.

Așteptarea este cu atât mai grea cu cât tot mai mulți colegi din liceu încep școala de șoferi și îi văd tot mai des la volanul mașinilor de la școala de șoferi, dar și venind la școală cu mașina. Alții, tot dintre prietenii mei, au carnet și nu au ce conduce. Situația mea este exact invers, am ce conduce, dar nu am carnet de șoferi.

Nu mai este foarte mult, dacă am avut răbdarea de a aștepta până acum (nici nu aveam ce face altceva), cu siguranță voi mai rezista câteva luni până voi împlini frumoasa vârstă de 18 ani și voi avea timp să încep și eu demersurile pentru carnetul de conducere. Abia aștept să scap de navetă, de mersul nebunesc pe jos și să mă pot băga și eu în discuțiile despre mașini, mecanică și incidente în trafic (sper să am cât mai puține). Vreau să se uite și alții mai mine cum mă uit eu la colegii mei când vorbesc despre acumulatori auto, aditivi, uleiuri și cosmetice auto. Apropo, Selgros s-a băgat și pe nișa auto, mai multe detalii la sfârșitul articolului și în link-ul din articol.Abia aștept să devin șofer

Sper că acest mare obiectiv să fie îndeplinit și să reprezinte al doilea cel mai mare succes din viața mea, după ce iau BAC-ul cu o notă cât mai frumoasă. Am cele mai mari obiective pentru acea vară, cea a anului 2015 și nu vreau să mă dezamăgesc pe mine în primul rând, iar în al doilea rând pe cei din jurul meu care m-au ascultat povestindu-le despre aceste targeturi.

Selgros Bucureşti Băneasa
Produse alimentare şi nealimentare
Soseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 55-65Bucureşti-Băneasa, 013685 , RO
Tel: 0213 078 000
Fax: 0213 078 199

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.