Coldplay și Babasha: Cum arată istoricul YT al celor care au huiduit?

Știu că vine târziu, dar trebuie să-mi scriu și eu părerea vis-a-vis de concertul Coldplay din București. Blogul meu este din nou ”la început” și știu că nu vor intra foarte mulți pe acest articol, de asta-mi permit să fiu și întârziat cu noutățile.

Oricine ar fi venit, oricât de prost ar fi cântat sau oricât de mult nu le-ar fi plăcut celor din public, huiduitul nu este o soluție decât pentru ciobani. Știm să ne facem de maro și nu dăm niciodată înapoi când avem ocazia s-o facem. I-am făcut pe oamenii ăia de la Coldplay să-și confirme niște lucruri auzite dinaintea concertului de la noi din țară (cum că suntem țărani, mârlani, neciopliți, etc.).

Cât putea să cânte Babasha? Cât durează o melodie? 3-5-10 minute? Chiar nu puteau toți iubitorii de muzică bună, toți acești culți care nu ascultă niciodată manele, să fie cuminți preț de câteva minute până termina băiatul ăsta de cântat?

Chiar aș fi curios de istoricul lor de pe YouTube. Imediat după huiduieli, era frumos să fie scoși toți în față, luate telefoanele și uitat în istoricul lor. 97% din ei ascultă manele de sparg. Au rupt manelele în drum spre concert!

A fost suficient să huiduite 1-2 pentru a provoca efectul de turmă.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.