AlexScrie.Ro

Trepăduș instigator pe YouTube

Mi-am pierdut multe ore din ultima perioadă urmărind un trepăduș instigator la scandal pe YouTube. De ce am făcut asta n-aș putea răspunde sincer, să spunem că doar m-am lăsat prins și eram curios de reacția oamenilor obișnuiți care intră în contact cu așa ceva.

Geană Harry Florin e tipul despre care vorbesc și îl găsiți pe mai multe canale de YouTube – Curaj.MD, Școala Curajului, Activist Radar. Omului nu îi convine nimic și poate transforma, cu lejeritate, orice discuție în scandal. E tipul acela care strigă după profesor, după ce acesta vă salută de plecare, și îi spune că a uitat să vă dea temă pentru acasă sau să vă controleze la tema pe astăzi.

Vocea aia subțiată în care, abis, face mișto de ceva/cineva sau modul în care răspunde unui om care vorbește foarte frumos și liniștit, te scoate din minți. Promit să nu mai urmăresc așa ceva. 

Later edit

Am primit un comentariu și am recitit acest articol. Ce am vrut eu să transmit nu este că tot ce face acest om este greșit. Ne ajută pe noi, ca cetățeni, dar abordarea este total greșită. Sunt buni oamenii care-i mai iau de urechi pe cei care ne conduc, mai ales când argumentele lor sunt bazate pe legi, dar asta nu înseamnă că trebuie să te agăți de orice pentru a produce un scandal.

Poți atrage atenția într-o manieră mai potrivită și oamenii să înțeleagă. Când îi iei la mișto sau te iei de lucruri minore, trecem deja în altă direcție total nepotrivită. Atât.

comentarii

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • Salutare,

  Nu ti se pare ca ai cam exagerat in ceea ce ai incercat sa scrii?Tie iti place sa traiesti intr-o tara unde se fura la fiecare colt de strada, unde nu se respecta legile,unde noi oamenii simpli care muncim 8/12 ore pe zi pentru un salar de nimic,sa ii platim pe angajatii statului care nu fac nimic, in afara de afura?Si castigam mai mult decat 4-5 omaneii la un loc?!
  Domnul Geana este printre putinii romanii cu sange in „instalatie” sa ii spun asa care incearca sa ne arata adevarata tara si adevaratii oameni ai statului care sunt platiti din banii nostri.
  Ce face el gresit, cand merge prin anumite zone si le atrega atentia bugetarilor?
  Ceea ce ai scris tu imi denota faptul doar ca tie nu-ti pasa de ceea se intampla in tara.

  De oameni ca tine si ca cei care ne conduc,de la primaarii,presedinte,parlamentari,etc,are nevoie tara asta. banul mai presus decat dreptule unui om intr-o tara civilita.

  O seara iti doresc !

  • Am recitit articol și am venit cu o completare. Nu știu ce știi tu despre mine, dar e greșit să mă pui în categoria celor care ne conduc prost. Nu-mi place să trăiesc într-o țară în care se fură, dar nici în una în care unul care mă filmează pe stradă strigă după mine și mă ia la mișto pentru că am șiretul dezlegat, ca idee.

 • Harry Geană e unul dintre oamenii pe care îi mai urmăresc din când în când pe YouTube și fac asta pentru că am impresia că face, în mare parte, o treabă bună. Trăim într-o Românie a anului 2021 în care este nevoie, de multe ori, să avem și alte modalități de a face lucrurile să se întâmple. Nu spun că sunt de acord cu comentariul lui Ștefan; dar vreau să scot în evidență că sunt lucruri care nu se fac cum trebuie și la nivelul la care le prezintă Harry. Probleme din comunitățile mai mici, din diferite comune și orașe în care noi nu prea călătorim. Iar ca să vin și cu un exemplu: are un videoclip făcut la Podu Turcului, o localitate apropiată de satul în care mergeam foarte des la bunici. Știu oarecum cum stau treburile pe acolo, iar nivelul la care e comunitatea de acolo în momentul de față este aceeași de acum 10-15 ani, poate mai mult. Iar lucrurile par să meargă tot spre rău, nu spre bine, cum ar fi normal.

arhivă