Tu cum îți protejezi telefonul?

Într-un secol în care este foarte greu să descoperim o persoană care nu merge numai cu ochii în telefon, cred că trebuie să analizăm puțin această nișă și să luăm măsurile de protecție pentru dipozitivele noastre telefonice. Personal, nu suport să-mi învelesc telefonul cu niciun fel de protecție, chiar dacă acest lucru face să-mi deteriorez telefonul încet, dar sigur. Fiecare căzătură îmi produce o nouă zgarietura, iar rama metalică din jurul ecranului arată într-un mod foarte ciudat. Sunt conștient că o husă pentru telefon m-ar fi scutit de acest inconveniente și deja mi-am propus că la următorul meu telefon o să-mi achiziționez o husă potrivită care să nu mă deranjeze foarte mult, dar care să fie și eficientă când vine vorba de protecție.

Nu am avut foarte multe telefoane, pentru că nu prea pun accent pe aceste dispozitive. Nu cred că un telefon de ultimă generație merită o investiție foarte mare din partea mea pentru că eu îmi folosesc telefonul la chestii simple, care pot fi făcute și de un telefon mai ieftin, dar totuși smart. De exemplu, eu folosesc mult telefonul pentru a trimite sms-uri, pentru a sună, pentru a-mi verifică mail-ul și pentru FaceBook. Pentru asta, orice telefon decent îmi este folositor.

Primul meu telefon mi-l amintesc și acum. Fiind bucuros și entuziasmat de această achiziție, mă purtam cu acesta precum cu un bol de cristal: aveam grijă cum îl așez pe masă, în buzunar îl așezam astfel încât să nu se întâmple nimic cu el în timpul mersului, nu-l foloseam foarte mult ca să nu se încălzească, îl încărcam doar după ce avea bateria descărcată total și nu descărcam foarte multe fișiere pe el pentru a nu-i îngreuna buna funcționalitate. Astea până mi-am dat seama că este un simplu dispozitiv care trebuie să mă ajute, nu să mă încurce. Consider că un telefon nu merită o asemenea atenție, pentru așa ceva există husele de telefon care ne țin telefonul în siguranță fără că noi să ne purtăm cu acesta precum cu o femeie.

Suntem în secolul vitezei, iar acest lucru ne obligă uneori să facem niște lucruri în grabă, fără să ne mai concentrăm și să avem grijă de toate obiectele din jurul nostru. Pentru că este un dispozitiv ce este mereu în buzunarul nostru, riscă foarte multe accidente. Nu sunt singurul care are prieteni care sparg telefoane cel puțin odată pe lună prin întâmplări ciudate. Cu cât ecranele sunt mai mari și telefoanele mai performante, cu atât au mai multă nevoie de o husă de protecție, pentru că acestea își pot pierde ecranul chiar și atunci când atingem cu piciorul (zona buzunarului-unde ținem telefonul) de un colț de masă sau orice obiect ascuțit și astfel ne putem sparge display-ul.

broken-phone-shutterstock-510px

Husele de telefon sunt niște accesorii relativ ieftine și folositoare. Dacă sunteți genul de persoană care ține la telefonul lui, recomand achiziționarea unei huse pentru telefon de calitate, care să nu îngreuneze accesibilitatea telefonului, dar care totuși să-și facă treaba perfect când vine vorba de protecție.

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.