2012 Și Apocalipsa

mayasDespre 2012 am vorbit într-un articol precedent, îl declar un an bun pe final. De la 2013 aștept mai multe, am proiecte pregătite pentru acest an, dar și pentru școală o să dau mai mult, o să trag mai mult pentru că pot, o să mă bazez în special pe materiile de care am nevoie, adică matematică, informatică, română și engleză, dar nici pe celelalte nu o să le las baltă.

Am văzut că este o modă deja între bloggeri să postăm ce ne propunem în 2013, o să fac și eu un astfel de articol în primele zile ale anului 2013. Este ultima zi din 2012, mâine suntem într-un nou an, timpul a trecut și trece extrem de repede. Multe realizări nu am avut în acest an, din păcate, dar sper să recompensez în anul viitor.

Am trecut și peste Apocalipsă, nu a murit nimeni și așteptăm să mai auzim despre o alta, să se mai facă iar tam-tam și cineva deștept să câștige bani din asta, până la urmă Apocalipsa este o afacere din care se scot mulți bani, foarte mulți bani. Tam-tamul care se face pe un astfel de eveniment aduce venituri frumoase în buzunarele celor care știu să profite, celor care au născocit astfel de prostii. Mulți chiar credeau în prostia aia de Apocalipsă, au pus botul și au intrat în cursa celor care știu să profite. O fază mai idioată ca evenimentul a fost că deja erau apărute ghiduri despre cum să supraviețuiești în caz de Apocalipsă, de parcă ai mai avea vreo scăpare, până la urmă când e să mori, mori cu tot cu ghiduri și ce o fi. Ideea principală este că nu murim când vrem noi, sfârșitul lumii nu este fixat într-o anumită zi, nu avem noi de unde să știm când o să fie.

De astfel de circ o să mai avem parte, vor mai fi apocalipse și vor trece cum a trecut și asta.

4 Comments

Lasă-mi un comentariu!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.